20 april 2008

Jeg skal ikke skrive bok

Mange går med en liten forfatter i magen, det gjør heldigvis ikke jeg. For meg holder det å pludre her, og dermed slipper jeg også å få manuskripter refusert fra forlag etter forlag.

Men hvis det viktigste er å få utgitt boka, - og anerkjennelsen av å bli utgitt på et "stort" forlag ikke er så viktig, men å gi folk muligheten til å lese verket - da kan løsningen være å bruke et nettforlag.

I Bibliotekforum sto dette omtalt. Hos Lulu.com er det pt 32 norske titler, - i et hav av engelske. Da jeg var inne og tittet var jeg besøkende nr 2 291 634 - altså en relativt betydlig potensiell kundekrets. Hvor mange som går ut derfra med noe i handlekurven er en annen sak - men muligheten er tilstede.

2 kommentarer:

Erlend sa...

Si l'on peut pardonner l'essor d'un mauvais livre
Ce n'est qu'aux malheureux qui composent pour vivre

;-)

Tonita sa...

Det er ikke bare fordi jeg kun har hatt 4 timers søvn etter en alt for sen hjemkomst fra fantastiske Valencia, at jeg ikke vet om jeg helt forstår. Jeg aner at det er et sitat, uten å ha gjort noen som helst undersøkelser (men jeg fristes jo.
Men - man skal i alle fall la de ulykkelige forsøke å skrive seg til overlevelse.Og nå kan man altså også få utgitt sine overlevelsespor.