13 mars 2010

Selvkontroll

Jeg var på kjøpesenteret og hadde fått byttet to par bukser som var for store. Det ga litt dobbelt god følelse. Både hadde byttingen gått greit til tross for at jeg hadde fjernet lappen på det ene bukseparet, og så er det en superfølelse å bytte til en mindre størrelse.

Yay! Gevinst for slankingen før jul, - ikke bare hadde jeg gått ned i vekt, jeg var blitt tynnere rundt mage og rumpe, - og jeg hadde ikke lagt på meg heller etter tre måneder.

Ikke hadde jeg brukt en krone, - og jeg hadde nå to par bukser jeg kunne bruke uten å se ut som om jeg tilhørte de saggendes skarer.

Godt humør, - god tid før senteret skulle stenge, jeg kunne like gjerne gjøre et par små ærend til, det ville ikke ruinere meg, - så jeg spurte i klesbutikken - er det en undertøysbutikk i nærheten? Det var det - enn med et lekkert navn og lekkert innhold.

"Hei, - her har dere virkelig mye lekkert. Har dere noe kjedelig også?"

Den søte unge ekspeditrisen smiler, - en annen voksen kunde sier, "Som jeg skulle sagt det selv".

Den søte unge svarer - joda, - var det noe spesielt jeg så etter?

"Ja, - jeg er rett og slett på jakt etter en hvit, helst bomull, - truse som går høyt opp i livet og ikke har blonder, - jeg har fått utslett av den blondeavslutningen som er på alle trusene mine."

Smilet og vennligheten var der fortsatt - jeg kan vise deg litt av hva vi har.

Vi gikk omkring, det ble tatt fram den ene trusen etter den andre. Pene delikate ting, - og hvitt var det, alt som ble vist meg. Men ikke noe i bomull i det hele tatt. Siden jeg var absolutt trengende, aksepterte jeg til sist en myk delikat sak, - uten en eneste blonde, men med et lite broderi diskret i hvitt på hvitt.

"Hvor mye skal jeg betale?" Jeg hadde ikke sett på prislappen.

329 kroner kostet denne delikatessen. Oj, men greit nok. Lenge siden jeg hadde kjøpt noe annet en "standardtruser" til om lag 150 kroner stk. Men det ble ikke til at jeg tok 5 i samme slengen, noe jeg ellers alltid gjør når det er utskiftingstid.

"Jeg får teste ut funksjonaliteten først, før jeg kjøper flere", - jeg har det med å forklare meg - også når det overhodet ikke er påkrevd, jeg kjenner uvanen min, - liker den ikke hos andre, - men klarer altså ikke stoppe meg selv. Blæh!

Deretter fortsatte jeg rundt svingen i kjøpesenteret, smatt inn i nærmeste kjedebutikk og plukket med meg en truse, - heller ikke den i bomull, men ellers ganske lik den første - til 59 kr. Jeg tok bare den ene, til tross for at tilbudet sa - '3 for prisen av 2'

Må teste funksjonaliteten først, - men denne gangen holdt jeg det for meg selv.

1 kommentar:

Camilla sa...

He, he *ler* Likte "Hei, - her har dere virkelig mye lekkert. Har dere noe kjedelig også?" -kommentaren din godt :-)