09 januar 2010

Supertung bagasje

I morgen tidlig blir det avreise kl 06 hjemmefra, - ikke så veldig mye tidligere enn en vanlig jobbdag, - men uvanlig på en søndag.

Først skal EkteMannen slippes av på Gardermoen der han forhåpentligvis kommer seg av gårde med det flyselskapet som hadde 9 av 10 flyavganger med forsinkelser her om dagen.

Han har forhåpentligvis med seg noe mer enn skilue og pc i ryggsekken, - det kan være hyggelig med en ordentlig papirbok mens en venter.

Selv skal jeg kjøre videre, - målet er Mesnali overfor Lillehammer, - på vei opp mot Sjusjøen. Med 12 dager på stedet regner jeg med at jeg får tid til å lese masse. Jeg har fylt en hel bag med bøker og filmer. Det er bra det ikke er vektkontroll ved ankomst, og flott at Asbjørn tar imot gjestene og hjelper inn med bagasjen.

Valget er gjort, - det blir bøker og ikke ski jeg tar med.
Til gjengjeld skal jeg forsøke å spise med fornuft og ikke med glupsk grådighet - det ville jeg sikkert gjort om jeg fløy rundt på ski stadig vekk.

Forhåpentligvis gir den værste kulda seg der også, - for litt luft må jeg vel ha.

Jeg har med Wassmo: Hundre år, Jacobsen: Vidunderbarn, Nesbø: Snømannen, siste Mankell, siste Kaarsbøl. Det skulle vel holde.

2 kommentarer:

mirakel sa...

Åh! Da er du jo i byen min! :D Håper du ikke fryser deg fordervet, og at du trives her.. kos deg med bøker og sjelelig ro. :)

Klem

Tonita sa...

Hei mirakel,

- her oppe i høyden har vi det adskillig mindre kaldt enn dere har det nede i byen din, - foreløpig. Hører at det skal endre seg i løpet av uka, da kan det evt. bli aktuelt å gå på bytur. Alltid hyggelig å legge igjen noen penger i Lillehammer!

Nyter det stedet har å by på, - og det er mye.

Kunne godt ha enda mer tid med bøkene, - men når man tar med seg nettilgang blir det ikke slik.