29 april 2008

Sånt no' hakke vi i denne byn

Valencia var fantastisk. En av de mange tingene jeg likte var det fantastiske Mercado Central, - en arkitektur som man lengter til, og et vareutvalg som overgår det meste.Det ble ikke noe særlig shopping på meg, - men jeg tittet i mange vinduer uten å løpe inn og kjøpe.Jeg liker mye rart, - og merker at jeg godt kunne tenke meg et lite kurs i diskret fotografering.


Hønene i Valencia får vi neppe se her, men begge par utsøkte sko så jeg i Norge - dog, heller ikke av dem ble jeg fristet til handel - kun til fotografering. Tror egentlig at eieren av det siste skoparet ikke ville føle seg så flattert. Og det er min skyld, - gal vinkel, - både bena og de spesielle skoene så mye flottere ut enn på bildet.

Kanskje jeg skal be Lothiane om et kurs i fotografering om hun har kommet ned på jorda etter sitt besøk i Nord-England. Men hvem vet - kanskje svever hun på skyer og kan ikke forstyrres?

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, jeg er her! Jeg er bare ørlittegranne sløvere og fjernere enn vanlig... men det tror jeg omgivelsene bare er nødt til å leve med. :)

Jeg likte disse bildene, jeg! Tenkte på det (før jeg leste siste kommentaren), at dette er en artig måte å vise glimt av turen din på. Jeg tenker aldri på å ta bilde av beina til folk, men det skal jeg søren meg begynne med. :)