29 august 2007

Mitt nye leketøy har ikke nok utstyr

Nei da, jeg snakker verken om en lekker toyboy eller en ny bil, - men det nye fotoapparatet jeg fikk her om dagen, og som jeg begynner å få grepet på.

Trodde jeg.

I dag gikk brannalarmen på jobb, - jeg rasket med meg mobil, fotoapparat, håndveske, samt en varm jakke og fulgte strømmen ut av bygget. Da jeg så bestemte meg for å ta noen bilder av kolleger i kledelige orange vester, sviktet leketøyet. Ved første klikk på på-knappen åpnet objektivet seg, - og ble stående åpent. Da var det ikke noe mere strøm! Ikke fikk jeg tatt bilder, ikke ville objektivet på plass.

Jeg er sur. Her har man fått en gave, - og så er den ikke perfekt!

OK, - jeg har jo sett gjennom den trykte bruksanvisningen, - og ja, det sto noe om at man absolutt anbefalte å ha et ekstra batteri, - slik at man ikke risikerte å komme i en situasjon ... ja som den jeg kom i ...

Jeg har nytt gaveønske: et ekstra batteri takk! Gidder ikke kjøpe selv, - gaver skal være fullgode! *bortskjemt kjerring som jeg er*

Tror Gubben har med gave neste gang han kommer hjem jeg. Jippi, det er bare en drøy uke til! Jeg rekker både å lade opp, og lade ut det ene batteriet jeg har til den tid.

Ellers noterer jeg meg at for noen er sommeren slutt, - uten at det har gitt det ønskelige løftet, se bare:

14 kommentarer:

Minneapolise sa...

Haha, sånn føler jeg det når jeg er på ferie til Norge!

Frøken Skavlan sa...

En må nok være ganske utbrent for å male det der....

tonita sa...

Enig med frk S.
Men - jeg måtte jo ta bilde av det.

tonita sa...

Og Elise - jeg føler meg litt slik når unger og barnebarn kommer og har ferie, og alle er glade og alle er sammen, og alle til slutt drar.
Det har vært kjempehyggelig, - men kall det ikke ferie! OK, jo, for dem, - ikke for meg.

Ikke-utbrent tonemor som snart skal ha sensommerferie

elis lesebabbel sa...

Du må da skjønne at du må ha to batterier. Kjøp deg en kjekk veske til apparatet som du kan ha det ekstra (alltid ladete batteriet) i.


PS: kan du få deg en litt mer lettelst ordbekreftelse. Blir mer og mer kortsynt. Derfor skal jeg teste den derre rullestolgreia i dag. Hvis jeg ikke lykkes - ingen kommentar. (I den grad du gikk glipp av noe, i det pekefingermoralistisk humøret som jeg tydeligvis er i akkurat i dag

elis lesebabbel sa...

PS:
har du testa den rullestolgreia noen gang. Det må du unne deg! Skru opp lyden! (Må bruke den denne gangen også, for disse typene kan jeg i hvert fall ikke tyde!)

tonita sa...

eli: rullestolgreie? Hæ??

Når det gjelder ordbekrefelseskontrollen tror jeg at jeg må skifte leverandør om jeg skal få noe annet. Men jeg kunne jo slå den helt av. Det er jo ikke akkurat som om det var en overhengende fare for flom her.
*tenke - mja, kanskje - mjo*

elis lesebabbel sa...

Altså rullestolgreie er den rullestolen som er symbol på funksjonshemming, i dette tilfelle må det gjelde blinde som ikke kan se de derre typene fordi de ikke slår ut på leselista på laptoppen, men mulig at handicap-symbolet slår ut. Hørselshemmede derimot har ikke sjans men de kan jo til gjengjeld se. Og de som bruker rullestol har jo heller ikke problemer med ordbekreftelsen. Klokere?

elis lesebabbel sa...

Glemte å si : takk for at du tar hensyn til oss kortsynte :-)

Betty Boom sa...

Fantastisk, det bilde må jeg ha på bloggen min.

Betty

tonita sa...

betty: be my guest - det er jeg som har tatt det.

tonita sa...

eli: takk for bevisstgjøringen. Egentlig er det ganske på trynet at jeg ikke har reflektert over det før. Jeg har faktisk aldri klikket på rullestolen engang, - før nå hos Betty.
Men - det var jo bare babbel jo, - jeg oppfattet ikke en bokstav - bare noen løsrevne ord.

(Akkurat nå høres politikerenes snakk på radioen akkurat likedan ut)

Nå kjører jeg uten beskyttelse *fniser* - og håper det går bra.

elis lesebabbel sa...

Jeg har i hvert fall aldri hatt noen problemer. Jeg har alltid kjørt uten "beskyttelse" (morsom den ja :-) og jo for resten det har vel hent et par ganger at jeg har fått noen "uvedkommende" men de hadde jeg muligens fått uansett.

Lothiane sa...

2 batterier er et must! Helst 3. Det vil jeg ha neste gang. :)

Det der var et kult bilde, hehe! Tror jeg kan sette meg inn i hva vedkommende må ha følt da h*n malte det.