28 august 2007

For kjapt for meg

Kanskje er det fordi jeg ikke har trening fra kunsten å se på reality tv, Hotel Cesar og desslike, - men jeg gikk rett i gjerdet,

snublet i trappen
av de siste ekvilibristiske innfallene når Esquil r�ler: Til Solveig ...


Jeg sier ja til møe, - men nå kan det hende at jeg må ta meg en liten pause, eller i alle fall velge litt mer hva jeg skal lese, og følge med på. Tror jeg sykler en tur, - om det går å få luft i denne her.


Tenke, tenke - det er mer enn jeg klarer å følge med på hos Esquil, Egoisten forsvinner og jeg forstår ikke hva som har skjedd, annet enn at han sier han er hårsår, selvhøytidelig og forbannet. - akkurat om han er så veldig hårsår vet jeg ikke. Det er ikke noe som tyder på det i hans bloggposter eller kommentarer hittil - og heller ikke ut fra de bildene han har lagt ut inntil helt nylig.

Så jeg begynner nesten å undre meg, - er dette også en del av en større konspirasjonsgreie? Er det herr Geelmuyden som er ute med et kjempemessig edderkoppnett for ikke bare å styre Oslo men kontrollere hele den norske Bloggosferen(kinkig ord det der - but what the shit)?

Forvirret - you bet!

Blir jeg sur, trist eller vonbroten om jeg har blitt lurt trill rundt, og oppdager at absolutt alle jeg har lest med glede, de som har kommentert meg, - at absolutt alle er fiktive konspiratoriske folk, - bortsett fra Betty da - Betty er virkelig, Betty har jeg tatt på, om enn ikke på puppen *bare se, ikke røre*, - ja, - jeg tror kanskje det. Vonbroten.

8 kommentarer:

Betty Boom sa...

Vel, det har vært slike runder før i bloggebyen, og jeg holder meg utenfor. Har prøvd å være med å bidra med ett og annet, men en del av de gutta har bestemt seg for hvordan det skal være i et lite hjørne av bloggebyen, og jeg har ikke greid å få innpass, i noe særlig grad.

Jeg er ikke blant de "kule" lissom, men det gjenspeiler også min hverdag, blir for sær til å inviteres inn i portvinsklubber etc.

BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE, THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOU ARE NOT.

Egoisten er en ærlig og ekte fyr, det liker jeg med han.

Men Esquil skal ha det at han er flink til å si SORRY.

Artig med kameraet ditt.

Neste gang får du ta på puppen også :)
Vi spiller på Latter, Akerbrygge 1.10.(var du bortreist 1. okt.?)
Betty

tonita sa...

Tror nok det er greiest bare å skygge unna slike greier ja, - for egen mentale helses skyld.

Søren også, - skulle gjerne vært på Latter, men er ikke tilbake før sent på kvelden 2.okt.

jeg ikke ta på den nye puppen da, - nå som du har lagt ut så masse fine bilder, - og film. Men det er nå imponerende, tenk alt de får til nå for tiden ... *slik var det ikke før på gamle Hammersborg*

HvaHunSa sa...

Jeg må ærlig talt innrømme at jeg ikke helt ser sammenhengen med Egoistens bloggdød, og Esquils røling. Det kan da umulig være Esquil som er årsaken til Ego tok hatten og gikk?

tonita sa...

hvahunsa: Der kan du se, - jeg er forvirret, - og kanskje flere med meg.
Hva var det da som gjorde at Egoisten gikk i hi? Kanskje jeg rett og slett ikke har lest de relevante blogginnleggene hos de rette bloggerne i sfæren?

Vil gjerne forstå, merker jeg.

tonita sa...

Nå som Esquil har sagt sorry, og Ego har strakt frem lanken håper jeg at han kommer tilbake til by'n, - der han er savnet av utrolig mange.
Jeg skiter i VG, - men dagen blir ikke den samme uten Egoisten, - for meg.

Anonym sa...

Tonita:
Jeg så kommentaren din hos Esquil:
Egoistens Krybbe er historie, men du finner svarene på hvor du finner meg i postene som ligger der. Det skulle neppe være så vanskelig. Hvis det skulle bli for vanskelig, så send meg en mail: egoistenskrybbe@hotmail.com

Esquil sa...

for å bidra til konspirasjonsteorien din: som du selv kommenterte gis boka mi ut på forlaget press. og forlaget press ble opprinnelig (i 1997) grunnlagt som geelmuyden-kiese-forlaget...

tonita sa...

Jeg kjenner ikke til Press opprinnelse.
Det er nok en superkonspirasjon på gang ja, en som er så innfløkt at jeg aldri kommer til å forstå den, - og derfor bare gir opp og går tilbake til det essensielle: lese og blogge (litt jobb, mat og søvn innimellom)

tonita har aldri likt konspirasjoner - bare gode historier