28 mai 2007

Gullgutta Sam og Bo

Greie gutter, bader selv - og gjør gulvet så vått at jeg ikke behøver vaske det etterpå - bare tørke opp.
Legger seg til å sove etter et lite kapittel Trollkritt-lesing og en runde Langt inn i skogen-sang, og ikke et pipp fra dem før neste morgen ved halv åtte-tiden, og selv da krøp Sam under dynen hos meg og lå stille slik at jeg fikk en attåtlur, mens Bo først kom opp tre kvarter senere. Gullunger! Slik var ikke mine, - de var Gulljenter.
Det er litt dumt at det både er kaldt og regn nå når det i grunnen burde være sommer og deilig.
M og jeg satt i solen i går, - plukket blomster, var ute hele dagen, - slik skal en frihelg være. Kanskje vi burde droppe fri 2.pinsedag, - det er en fin fridag, men ikke så hellig at det gjør noe nå akkurat. Folk flest aner ikke noe om pinsen i det hele tatt, men fri ska' rem ha ...
Du T, du heter Mormor sier Bo, det er bare du som er Mormor. Nei, jeg er Mormor, jeg heter T. Og så blir det en runde latter igjen.

2 kommentarer:

Betty Boom sa...

Herlig. Mormor kan jeg aldri bli, men kanskje engang Farmor. Tro om de tror at jeg heter Farmor da, og bare kaller meg Betty :-)

tonita sa...

Jeg har fem som kaller meg Mormor, - dvs to av dem sier vel nærmest "Mourmour" - de er franske med norsk som annetspråk. Og minstetassen sier vel "momou" - eller noe slikt.
Herlig er det uansett.