01 november 2008

Kanskje min siste post her?

Da har jeg klart det!

Takk til Lothiane som sendte meg til Undreverset, - slik at jeg fikk mot til å forsøkeå få satt opp en Wordpress blogg.

Den tok forbausende kort tid å få på plass, og kanskje blir det da slik at jeg også får mot til meg å ta skrittet fullt ut og flytte denne bloggen over på Wordpress også.

Den nye bloggen er tenkt å skulle bli en fler-bruker-blogg, - for en interessegruppe. Jeg er jo litt stolt av resultatet av morgentimenes arbeid, selv om jeg helt sikkert heller skulle vært ute og gåt tur i det fine høstværet.

Postedit: Eli spør meg hvorfor blablabla skal forlate blogspot, - og jeg har jo ikke egentlig noe godt svar. Det har jo vært greit nok her. At LymfeKnuten, min kjære nye pasientorganisasjonsblogg hører til WordPress familien er jo en helt annen sak.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser bra ut! Så flott at det lille jeg kom med kunne hjelpe deg i gang, håper det går bra, hvis ikke må du bare spørre så prøver jeg så godt jeg kan å svare. Hvis ikke får vi høre med Undre, hun er eksperten. :)

Lykke til!

Tonita sa...

Om du synes det var lite, så var det i alle fall helt essensielt for meg.
Jeg er en "flikker", - og kunne godt tenkte meg å endre på template og prøve ditt og datt, - og jeg kan jo godt gjøre det nå, - før noen egentlig begynner å venne seg til hvordan det ser ut.

Jeg har ikke noe bilde jeg egentlig ønsker å bruke, - så jeg kan bare beundre ditt, - men uten at jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe tilsvarende.

Derimot liker jeg godt de fontene du har i din template - de er både fine og gode på en gang.

Men - skal jeg spørre mer går jeg over til mail - men ikke i kveld.

Stuptrøtt etter 50-års jubileumskonsert for skolekorpset fra skolen nær deg med med elgsymbolet - alt for mange voksne snakket alt for mye og alt for lenge.....

elis lesebabbel sa...

Gratulerer med ny blogg. Men hvorfor vil du flytte denne til wordpress?

Eli

Tonita sa...

Næhei Eli, godt spørsmål.

Mja, hm. Jeg har vel trodd at det egentlig ikke var så ok å ha blogger på - blogspott/blogger plattform.

Men jeg tar kanskje feil. Jeg har jo hatt det bra her, så jeg må jo ikke flytte.

LymfeKnuten - skal jo være litt distansert fra meg, selv om det absolutt er min blogg. Jeg hadde en del behov som jeg trodde (kanskje feilaktig) ikke var mulige på denne platformen, - flerbruker etc.

Siden jeg fundamentalt er en lat person blir jeg jo klart her foreløpig, - selv om det kanskje blir litt flaut etter annonseringen i overskriften til posten.

Men, - flaut ... pytt, hvor mange indignerte lesere risikerer jeg å få på nakken.

Takk for at du spør! Jeg trenger noen som pirker i meg.

Flopsy sa...

Gratulerer med ny blogg! Men du kan jo beholde denne også?

Tonita sa...

Flopsy, - så hyggelig å se deg igjen - også her da.
Jeg tror jeg ga opp å titte innom fyrtårnet ditt på den tida jeg jeg var så opptatt med å få LymfeKnute-bloggen på beina at jeg både droppet å skrive bla bla, - og også å se etter nyheter hos dem jeg ellers har likt veldig godt å følge med hos. Før det hadde jeg vært bekymret for deg lenge, - og jeg som ikke leser hos Hjorten stakk til og med innom hos ham en gang i blant for å se om det var noe på gang.
Men nå har jeg stukket innom fyrtårnet, - og jeg sier bare wow!

Flopsy sa...

Å nei, kommentaren min ble spist opp. Jeg får prøve igjen.

Det jeg sa var at det er kjekt å være savnet, og hyggelig at folk kikker innom selv om det har vært dårlig med lesestoff inne på fyrtårnet.

Jeg har slitt med bloggemotivasjonen, og jeg har hatt veldig mye annet å henge fingrene i. Det har jeg delvis ennå, men jeg håper at det blir noen skriverier på bloggen innimellom likevel. Det blir trolig litt mer om prosjektet mitt blant annet :-)