26 mars 2008

Solfaktor 50


Kjære Gubbe har kjøpt en tube solkrem med faktor 50. Det høres ut som om det er noe som burde gi negativ farge - og hva er det? Grønt?

Han har en flekk på kinnet som han og hudlegen behandler med respekt, - og når det er ferie blir det faktor 50.

Jeg er jo ikke dummere enn at jeg forstår det kan være vettugt i visse tilfelle, - så jeg kliner på en mikroskopisk klatt krem på nesen, - den nesen som har vært ute i så mangt slags vær, blitt rød, kald, frossen, rød, brendt, flasset, - det er i grunnen en nokså permanent rød flekk på denne stakkars nesen - og da skader det kanskje ikke med litt faktor 50 på meg heller?

En dag jeg har god tid skal jeg ringe hudlegen for å be henne ta en titt, - hun la ikke merke til den da jeg var hos henne med andre mer åpenbart synlige problemer.

Jeg er en struts, - gjemmer hodet i sanden og lyver for meg selv. Har jeg noen slektninger der ute? (Og ellers så er jeg klar over at dette med hodet i sanden er en myte)

6 kommentarer:

Betty Boom sa...

Hei.

Jeg brukte solfaktor 50 i syden, og 25 nå om dagene. Bevarer huden finere, lengre, uansett :)

Kom deg til legen!

Betty

Tonita sa...

Ja, du har selvsagt helt rett.

Jeg tenker slik: "Nå når jeg er hos huddøktern for at hun skal se på de røde flekkene på benet, så hun jo se at jeg har en interessant rød flekk på nesen - selv om jeg har skjult den litt med dekkstift ...

Er jeg struts eller?

Solskygge sa...

En bevisst strust vil jeg vel si at du er da. :)

Men sjekk den allikevel.

Anonym sa...

Jeg var hos hudlege for noen måneder siden og sjekket føflekker. Det var på tide, jeg hadde tenkt på det i sikkert 10-15 år. ;) Heldigvis ble jeg beroliget. Det var verdt penga! :)

Kos deg i sola, det høres herlig ut! :D

*klem*

Betty Boom sa...

Neida, det er helt vanlig :)

Tonita sa...

Nesten på vei hjem til snø og grå himmel, - har brukt faktor 50 på nesen, og 25 ellers i dag.

Trenger råd for hvordan unngå at leppe blir stiv og "rar" etter et par dager i sol og vind. Har et kronisk problem der.