24 januar 2008

Jeg elsker å hjelpe menn

Jeg elsker å hjelpe menn som har kjørt seg fast, det være seg i snø eller sand.
Det er utrolig hva litt fysikk-kunnskaper gjør når det gjelder å forstå hva som skal til for å få den stakkars mannen ut av snøfonnen/sanddynen.

Men det rare er at de ikke er helt så takknemlige som man kunne forvente etter vel formulerte råd, eller konkret motoriell (liker du ordet?) assistanse. Hva kan det komme av. Kan det være fordi de konkret misliker å ha blitt reddet ut av en håpløs situasjon av en kvinne?

Ja, - jeg tror faktisk det er tilfelle.

Jeg tok ikke noen bilder i kveld av stakkaren som hadde kjørt seg fast på stranden utenfor vårt hus, - det burde jeg selvsagt ha gjort, - men jeg hadde nok med å få ham ut og opp på asfalten.

3 kommentarer:

picxx sa...

Jeg har kjørt fast muslingspaden min jeg....tror jeg trenger hjelp :P

Tonita sa...

Muslingspade eller bil, - for den som har kjørt seg fast er det ene like ille som det andre.
Skal se etter deg - så iler jeg til og hjelper (uten pedagogisk forklaring på hvorfor du har kjørt deg fast, og hvordan du skulle kunne ha klart å komme deg løs på egen hånd) :-)

Anonym sa...

Grrr, nå forsvant kommentaren min.

Vel, jeg får prøve å fiske fram fra hukommelsen igjen.

Rart at disse mennene ikke setter pris på hjelpen, det må da være godt å få hjelp når man sitter fast - uansett hvem det er som hjelper. Veldig synd du ikke har bilder, ja. ;) Spesielt ansiktsuttrykket hadde vært kult!