28 november 2007

Filmsirkel?

Siden søstrene sisters var passe syke samtidig ble det en drøy times formiddagsskravl, og vi fikk dekket det meste. Sis hadde en glimrene idé. Hun har alltid syntes jeg har vært så heldig som er med i en slik klassisk lesesirkel slik Mamma Nostra var, - og nå lansere hun Filmsirkel for gode venner som liker film.
Samme prinsipp: man kjøper en hver, har en mnd se-tid, - og leverer den til neste på listen. Det holder med 10 deltakere, - sommeren er ikke tiden.

Jeg vil være med!


Iiiik, - blir det like vanskelig å velge film som bok, - like mange (imaginære) hensyn å ta. Mnei, neppe.

6 kommentarer:

Betty Boom sa...

Da anbefaler jeg Touching The Void (Joe Simson), Oasen (Lee Chang-dong) og Whale Rider (Niki Caro).

Betty

Tonita sa...

Så hyggelig å få anbefalinger. Jeg leser bokanmeldelser, men ikke så ofte filmameldelser, og dermed er jeg helt i tåka, - but no longer thanks to Betty!!
Ha en fin helg, kanskje litt deilig førjulete.
Sender masse gode ventetanker til deg - så du kan droppe ventetanker selv.

Betty Boom sa...

god helg du og :)

Lothiane sa...

For en kjempegod idé! Det vil jeg også... :)

Tonita sa...

Kanskje du til og med vil være med i "vår" - det kan bli en østre Bærum , Røa, Hovseter, og omegn greie. Det gjelder å ha en gruppe der deltakerene bor rimelig nær hverandre, - slik at man kan fysisk klare å levere til hverandre - det er kanskje den vanskeligste biten? (Bortsett fra felles, ikke felles smak).

Tonita sa...

Lothi, jeg noterer din epostadresse og skal huske på deg om vi kommer igang - og så sletter jeg kommentaren din om du ønsker hvis du ikke vil ha adressen liggende4 "å slenge"