10 juli 2007

Flyttet - men vil jeg bli funnet av venner og postbud?

Det ble ikke noen god natt. Etter at jeg i går meldte flytting til ny privat addresse og forlot de synliges verden lå jeg halve natten våken og tankene mól totalt uproduktivt på problemløsning.

Etter en jobbdag, - med tankene nesten helt på plass om jobb, - besøk hos fysioterapeuten med bekjennelse om hvorfor jeg var så trøtt, - et par timers "førmiddagslur" - så klarte jeg mellom hvitvinsglass en og to å få bloggen opp og synlig igjen, - men var den på samme sted som før, - vil leservenners lenker finne meg?

Jeg liker jo den lille kontakten med andre som finnes, - men da må jeg jo også kunne bli funnet.

Det er ikke lenge man skal ha rotet seg bort i skauen før panikken kommer, - tullete eller ikke. Takk til esquil for trygge ord, som fikk meg litt ned på jorda igjen.

- Og så kommer etter-rotet, jeg hadde jo jobbet litt med et noe mer om konformitet og slikt - og oppdager at det blir liggende bortgjemt nedi haugen, - usj.

6 kommentarer:

Betty Boom sa...

Got you :-)

Betty

tonita sa...

Å så bra. Takk Betty. Føler meg trøstet og i sikkerhet!

Egoisten sa...

Fant deg så! Var riktignok bekymret en stund her.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med kart og kompass

tonita sa...

Takk egoist, - som ikke svarer til navnet, - hyggelig med omsorg.

Regner med at min andre posting om ungdomstid, mote og konformitet ikke var like interessant for deg siden du neppe barberer beina.

Egoisten sa...

Tonita:
Jeg er nok en egoist - som samtlige mennesker på denne jord. Husk at vi først og fremst puster for egen vinnings skyld:)
Ref kommentarer. Sjekk kommentarfeltene på nytt. Nei jeg har ikke kommentert på samtlige, men på en av dem - og der har du til og med svart meg. Ergo kan de ikke ha blitt lagt inn i ettertid...

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med orden i kommentarskrinet

tonita sa...

Egoist - klart vi puster av egeninteresse alene, og der med alle er egoister.
Når det gjaldt kommentar - så var det "Bare legger" av 8 juli jeg refererte til. Der var det mer om hvordan man skulle kle seg, - og slikt.
Jo da, - jeg så og satte pris på, og besvarte som du sa, skuldertilbudet i komentaren til Blir aldri voksen.