19 mai 2010

Gode forsetter

Når jeg ser på det jeg har valgt som profilbilde, tenker jeg at jeg ser litt sprekere ut enn det jeg er. Samtidig gjør bildet at jeg gleder meg, - snart skal jeg tilbake dit det ble tatt, - og kanskje jeg kan være litt sprek der?

Jeg har hatt et par-tre gode uker med mange raske kveldsturer. At jeg så går hen og ødelegger evt "slankeeffekt" ved etterpå å synke sammen i sofaen med et glass vin eller tre er en helt annen sak. Kroppen liker disse turene, - det gjør godt å få opp dampen, kjenne at jeg blir gjennomvarm, at det pumper inne i meg.

Når jeg om morgenen gjør mine knebøyninger - og kjedelig er det - så kommer tanker, om at det er bra for meg, at dette er typisk slikt gamle damer setter igang med.

OK - jeg må da kanskje bare erkjenne overfor meg selv at jeg er en gammel dame. Men, - selv om jeg egentlig ikke liker akkurat det, så kan jeg i alle fall nyte at jeg også i denne sammenhengen kjenner at kroppen liker å bli brukt.

50, noen ganger 60 knebøyninger, deretter armsvingninger i 5+ minutter - og det er enda kjedeligere, - det er da jeg enten trenger noen skikkelige fine tanker, - eller et tv-program som tar meg ut av meg selv. Og det skumle er jo at skikkelige såper er det som fungerer best, - med unntak av nyhetssendinger.

Og forsettet? Vel, jeg håper det blir mulig å fortsette også når vi er på ferie, - når det er varmt. For - kroppen min trenger å bli pushet.

1 kommentar:

elis lesebabbel sa...

På tide med en oppdatering, kanskje? Du er tagget!

PS: VELDIG interessert i ditt svar!