13 september 2008

Besøk i de store skogene øst for grensen

Høsten er like vakker øst for grensen, som her i heimen.

At de hadde hatt en elendig sommer og tidlig høst der i de store skogene var som blåst bort og bare svupp svupp under føttene når man gikk over gresset til låven minnet om regnet som hadde silt ned i uker.

Hyggelig med visitt i Harry-land.

At IKEA er stor der i øst vet vi, - at produktene deres stadig finner nye brukere er heller ikke ukjent. Men at hester - over hele Norden (mer eller mindre visstnok) får sitt høy målt og servert fra IKEA-poser - det visste jeg ikke.Men så vet jeg i grunnen ikke noe om hester i det hele tatt.

En ting til lærte jeg, - det finnes en rødvin med bilde av Elvis på. Populær blandt nordmenn på Harry-tur. Sto over den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi, Elvis-vin er ikke det som lokker mest - men kanskje den er god? Jeg bruker Ikea-posene til klesvasken, når jeg skal til og fra vaskeriet. De er supre de posene! :) Kjekt at de kan brukes til å mate dyra med, det hadde jeg neppe tenkt på.

Kos å se du har skrevet litt igjen!!! *klem*

Kathleen sa...

Haha, det med IKEA-poser og fôr har jeg aldri sett før. Virker litt vanskelig for hesten å nå frem til høyet.

Tonita sa...

Hei og velkommen it kathleen.

IKEA-posen fingerer kun som mål og transport/servering-brett. Fôret porsjoneres ut i riktig antall poser, og er klart til utdeling ved måltidstider. Og hesten slipper å stikke hodet i posen :-)

Men det er litt morsomt at et produkt ment for en ting, får en "fast" annen bruk, og faktisk også blir en måleenhet som her.

I Frankrike står det ofte i oppskrifter "et glass", - og "alle" vet da at det dreier seg om et klassisk gammeldags vinglass som rommer 12,5 cl. *alt er lett når en kan det*