08 juli 2008

Med otter og vikingdo

Fjellet om sommeren - kjempefint, men ikke noe jeg har vokst opp med.

En helg som til og med bød på supervær har gjort at jeg gjerne kommer tilbake.

Det var fint og luftig inne på vikingdoen, - hadde den vært vridd 30 grader hadde utsikten også vært helt på topp.Stekt ørret til middag hver dag? Ikke noe problem - det smakte supert, - og det gjør noe ekstra for smaken når man har vært med på fisket. Merkelig redskap en otter - men den virker. Flott med eget fiskevann.

3 kommentarer:

Anonym sa...

For en snodig do! Morsomt. :) Jeg har aldri prøvd en vikingdo.

Selvfisket fisk smaker sikkert enda bedre enn den man kjøper i butikken. Det høres koselig ut det her, håper du fortsetter å ha like bra sommer!

Tonita sa...

Det har ikke blitt mer selvfisket fisk etter det. Men kjempegøy å bli invitert et sted med slike tilbud - både vannet og doen.

Jobber og har det fint i Oslo-varmen, - spiser salater, går på kino, drikker hvitvin, og er fornøyd.

Fikk plutselig energien over meg i dag, - så nå har jeg skrapet vinduer, beiset og føler meg veldig flink. Håper dete holder et par dager til, for slikt tar tid.

Anonym sa...

Du er flink, altså! Jeg prøver få ned temperaturen her så jeg kan få igjen litt energi jeg og, det lille jeg har forsvinner totalt når det er for varmt. Men nyinnkjøpt air condition hjelper litt. :) Nå har jeg fått tatt oppvaska. (Små krav, som du skjønner...)

Men godt med sommer er det, likevel. :)