14 juli 2006

Det ble IKEA

Nå har jeg vært på IKEA. Det er ikke noe jeg gjør helt uten en viss uggen følelse - det er digert, det er masse mennesker, det er så mye ting og greier og stash og saker jeg ikke trenger, men likevel et stede der jeg veldig lett kan bli sugd inn. Jeg elsker jo nyttigheter - og det er utrolig mange nyttigheter der også.

Denne gangen var jeg tøff - jeg visste hva jeg trengte, - men ikke hvor jeg kunne finne det: Et skap eller en "seksjon", mellom 60-70 cm, dybde 35, bredde over 42. Jeg var positiv og åpen. Helst ikke skuffer - for: Dette møbelet som skal plasseres på soveværelset skal romme min nye pulsator, - med et beist av en "mansjett" - mansjett er noe man har rundt håndleddet, dette her er en diger monsterbukse med luftslanger, - og når den ikke er i bruk for å behandle mitt lymfødem, da skal den ligge med rette slanger, ikke brettet, ikke sammenkveilet .... Hallooooo, det ER bare ikke mulig. Dette monsteret trenger en gymsal for å kunne leve det livet bruksanvisningen mener det er berettiget til. Tror jeg skal starte en undersøkelse blant pulsatorbrukende lymfødempasienter om hvilke levevilkår de gir sine pulsatorer, antall kvm tildelt, støvforhold (jeg aner det kan bli dårlig for PULSUR, mitt nye husdyr, ikke kjeledyr, - men husdyr).
Det ble faktisk resultat. De flate pakkene ligger nå på stuegulvet, - de roper: - Pakk oss opp.!Men, jeg står imot en liten stund. Faktisk er det fremdeles en liten utfordring i det å klare å sette sammen et IKEA-møbel. For 17 år siden hadde vi med oss et flyttelass til Frankrike, - inneholdende det meste av vårt pikk ogpakk, - inkludert et nyinnkjøpt kjøkken (- for i Frankrike er de fleste leiligheter man skal leie skrapt til veggen - og alt må settes opp fra scratch). Vi var superheldige, - vår flyttebilsjåfør var kjempegrei, - han tilbød seg - og jeg husker ikke noe om penger og slikt, - å være med på å sette sammen IKEA-kjøkken-skapene. Vi hadde helt greit enkelt verktøy, - og før kvelden kom hadde vi også et fungerende kjøkken. Takk flotte flyttemann!

De samme skapene har siden den tid flyttet litt rundt, - og for tiden fungerer overskapene som klesskap i en ferieleilighet i syd-frankrike.

I løpet av helgen skal pulsatorens hjem bygges. Rapport følger!
Pulsator, - om du ikke er helt lymfødemorientert kunne man kanskje få litt mer flyktige ideer. Men nei, det er pulsator, - ikke vibrator, og det er mulig at jeg en eller annnen gang skal legge ut et bilde av hvordan man ser ut me pulsator, - bare for å vise at dette er ikke noe skumme greier nei!!

1 kommentar:

tonemor sa...

Skap på hjul er på plass, håndtak på døren - men trenger et håndtak på siden også for finmanøvreringen ved siden av sengen.

Men - det som verre er, - plutselig fikser jeg ikke å skrive inn ordinære meldinger - derfor er dette en kommentar. Hm, - har da fått det til før. Om, jeg mener, NÅR jeg får det tl må jeg skrivfe en bruksanvisning for meg selv.