tag:blogger.com,1999:blog-31040404.post6525861375991506345..comments2023-04-28T14:26:02.026+02:00Comments on bla, bla, bla: Brød er godt - men jeg vil helst ikke spise detTonitahttp://www.blogger.com/profile/09746898830527482303noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-31040404.post-76397532701106582852010-02-09T20:28:40.771+01:002010-02-09T20:28:40.771+01:00Glemte å si at mine brødformer er på 1,5 liter.
T...Glemte å si at mine brødformer er på 1,5 liter.<br /><br />Tilleggsopplysninger<br />I går la jeg 100 gr byggkorn i bløt, i dag veide de 180 gr.<br /><br />Jeg satte en tilsvarende deig i dag og målte surdeigen til 200 gram.<br /><br />(Gleder meg til torsdag kveld, eller blir det fredag?)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03800928655410694866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31040404.post-55484981296396460992010-02-07T19:37:20.000+01:002010-02-07T19:37:20.000+01:00Hei og velkommen "undertegnede", - hygge...Hei og velkommen "undertegnede", - hyggelig å få besøk.<br /><br />Du har et forhold til mat, til godt brød - og avocado?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31040404.post-1268388892979179142010-02-07T19:29:59.643+01:002010-02-07T19:29:59.643+01:00brød er kjempegodt, skjønner godt at du bare vil s...brød er kjempegodt, skjønner godt at du bare vil spise opp alt og ikke spare :)<br />Jeg klarer ikke leve uten brød, ikke så lenge jeg vet jeg har tilgang på det i hvertfall. Jeg får heller bare tåle at det gjør dette "noe" med meg og min kropp :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31040404.post-46593148269293580772010-02-07T00:42:12.794+01:002010-02-07T00:42:12.794+01:00Jeg rødmer.
Laaangtidsbrød mitt, - hallo, nix.
B...Jeg rødmer.<br /><br />Laaangtidsbrød mitt, - hallo, nix.<br /><br />Blir minnet om manglende termometer med varslingsmulighet i heimen. Mulig egenanskaffelse (ønske om nytt stektermometer i fjor resulterte i fint, men totalt skuffende sådant).<br /><br />Ønske: kom og server formiddagsmat lørdag.Tonitahttps://www.blogger.com/profile/09746898830527482303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31040404.post-8946607473346379652010-02-06T23:04:22.845+01:002010-02-06T23:04:22.845+01:00I dag stekte jeg et brød jeg begynte med på onsdag...I dag stekte jeg et brød jeg begynte med på onsdag kveld. <br /><br />Da la jeg en slump hele byggkorn i vann. På torsdag morgen supplerte jeg med vann. Samtidig foret jeg surdeigen med hvetemel og vann.<br /><br />På kvelden torsdag lagde jeg deigen som besto av:<br /><br />- en god slump surdeig (unnskyld noe upresis angivelse)<br />- 0,7 l vann (kaldtvann, ikke lunkent)<br />- 150 gram Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03800928655410694866noreply@blogger.com